На 10 юни 2021 г. (четвъртък) във връзка с почистване на резервоар "Шумако" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

в.з. Шумако

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:

ул. "Буйновско ждрело", отбивката за резервоар "Шумако".

На 10 юни 2021 г. (четвъртък) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Райко Алексиев", кв. "Изток" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

 

ул. "Райко Алексиев" от ул. "Люлякова градина" до ул. "Антон Павлович Чехов"

ул. "Тарас Шевченко" от ул. "Райко Алексиев" до бул. "Цариградско шосе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Райко Алексиев" на кръстовището с ул. "Тарас Шевченко".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

*съдържание на "Софийска вода"