На 9 юни 2021 г. (сряда) във връзка със строително-монтажни работи на бул. "Ломско шосе", кв. "Обеля" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

с. Мрамор

с. Волуяк

с. Житен

с. Доброславци

с. Балша.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски в:

с. Мрамор - на площада

с. Волуяк - на площада

с. Житен - на площада

с. Доброславци - на площада

с. Балша - на площада.

На 9 юни 2021 г. (сряда) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Тулово", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. "Шипка" до бул. "Цар Освободител"

ул. "Тулово" от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" до пл. "Братя Прошек"

ул. "Сан Стефано" от пл. "Братя Прошек" до бул. "Цар Освободител".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пл. "Братя Прошек".

На 9 юни 2021 г. (сряда) във връзка със строително-монтажни работи на ул. "Кумата", кв. "Бояна" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в карето между:

ул. "Ралевица", ул. "Севастократор Калоян", ул. "Кумата", ул. "Радецки" и ул. "Боянска легенда"

ул. "Кумата" от ул. "Севастократор Калоян" до киноцентър "Бояна" и ул. "Лескова гора".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Кумата" срещу № 79 и ул. "Кумата" на кръстовището с ул. "Севастократор Калоян".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

* съдържание на "Софийска вода"