На 27 май 2021 г. (четвъртък) във връзка със строително-монтажни работи в кв. "Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 07:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Крайречна", ул. "Нарцис", ул. "Чемшир" и ул. "Мавровец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Лешникова гора" на кръстовището с ул. "Нарцис".

На 27 май 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателни кранове на резервоар "Градоман", в.з. "Градоман" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

в.з. Градоман и в.з. Банкя - ул. "Цар Симеон" от ул. "Рила" до ул. "Нарцис", ул. "Венера", ул. "Кукувица", ул. "Искра", ул. "Кос", ул. "Железничарска" и ул. "Средна гора" от ул. "Зора" до ул. "Искра".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: в.з. Градоман - на площада.

На 27 май 2021 г. (четвъртък) във връзка с диагностика на уличен водопровод в с. Кубратово се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Железопътна" и ул. "През линията".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Христо Ботев" на кръстовището с ул. "Кирил Христов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 

Отдел Комуникации на "Софийска вода"