На 11 май 2021 г. (вторник) във връзка със строително-монтажни работи на бул. "България", кв. "Манастирски ливади - запад" се налага спиране на водоподаването от 02:00 до 04:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "България" /четни номера/ от № 100 до ул. "Тодор Каблешков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Пирин" на кръстовището с ул. "Ралевица".

На 11 май 2021 г. (вторник) във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. "Цар Борис III", кв. "Карпузица" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Дамяница" от бул. "Цар Борис III" до ул. "Войводина могила"

локалното платно на бул. "Цар Борис III" (посока кв. "Княжево") от бул. "Никола Петков" до ул. "Дамяница"

ул. "Войводина могила" от № 51 до ул. "Дамяница".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Войводина могила" на кръстовището с ул. "Дамяница".

На 11 май 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателен кран в кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Ген. Йосиф В. Гурко" от ул. "6-ти септември" до ул. "Цар Шишман".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Ген. Гурко" № 32.

На 11 май 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Димитър Петков", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Димитър Петков" от бул. "Александър Стамболийски" до бул. "Тодор Александров" (нечетни номера).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Димитър Петков" на кръстовището с бул. "Тодор Александров".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"