На 27 април 2021 г. (вторник) във връзка със строително-монтажни работи на ул. "Иларион Макариополски", гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Цар Освободител", ул. "Космонавт", ул. "Иларион Макариополски", ул. "Тракия" и ул. "Добруджа"

ул. "Цар Симеон" от ул. "Иларион Макариополски" до ул. "Цар Освободител", ул. "Разтоварище", ул. "Сливница"

ул. "Средна гора" от ул. "Сливница" до ул. "Средна гора" № 7, ул. "Стефан Стамболов", ул. "Пейо Яворов"

ул. "Хисаря" от ул. "Пейо Яворов" до ул. "Стефан Стамболов", ул. "Поморие", ул. "Несебър", ул. "Балчик"

бул. "Варна" от ул. "Стефан Стамболов" до ул. "Несебър" и кв. "Св. Стефан".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: гр. Банкя, на площада пред общината.

На 27 април 2021 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Боримечката", с. Сеславци се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

с. Сеславци

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада на селото.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 27 април 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Враня", ж.к. "Банишора" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Алдомировска" от бул. "Сливница" до ул. "Габър"

ул. "Враня" от ул. "Алдомировска" до ул. "Шумен",

ул. "Илийчо П. Илиев" от ул. "Алдомировска" до ул. "Айтос".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Алдомировска" на кръстовището с ул. "Габър".

На 27 април 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на пожарен хидрант и монтаж на спирателни кранове по бул. "Христо Ботев", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Христо Ботев" от № 17 до пл. "Македония" и района между ул. "Ивайло", бул. "Македония" и бул. "Христо Ботев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Ивайло" № 15.

На 27 април 2021 г. (вторник) във връзка с превключване на улични водопроводи по бул. "Македония", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Македония" от пл. "Руски паметник" до бул. "Христо Ботев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Македония" на кръстовището с бул. "Христо Ботев".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 27 април 2021 г. (вторник) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Незабравка", ж.к. "Изток" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 54, бл.55, бл. 56, бл. 58, бл. 59 и бл. 60.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 59.

На 27 април 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Самодивско изворче", ж.к. "Разсадника - Коньовица" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 87 от вх. Л до вх. Н.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 87.

На 27 април 2021 г. (вторник) във връзка със строително-монтажни работи на ул. "Иван Денкоглу", с. Балша се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Иван Денкоглу" от ул. "Липа" до бивш стопански двор.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Иван Денкоглу" № 50.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"