На 22 април 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Христо Силянов", ж.к. "Надежда" 3 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Царевец", ул. "Кумановски бой", ул. "Хан Кубрат", ул. "Христо Силянов", бл. 101 и бл. 102.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Георги Войтех" на кръстовището с ул. "Леви Искър".

На 22 април 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Бъднина", ж.к. "Младост" 3 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 323, бл. 323 А, бл. 327, бл. 329, бл. 330, бл. 332, 59 ОДЗ "Елхица" и 56 ОДЗ "Здравец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Бъднина" на кръстовището с ул. "Д-р Николай П. Николаев".

На 22 април 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на бул. "Константин Величков", ж.к. "Зона - Б19" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Константин Величков" от ул. "Позитано" до ул. "Д-р Калинков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Константин Величков" на кръстовището с ул. "Три уши".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

* съдържание на "Софийска вода"