На 25 февруари 2021 г. (четвъртък) във връзка с ремонтни работи в помпена станция "Лозен" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 13:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

 

с. Горни Лозен - между ул. "Кайгана", ул. "Св. Св. Кирил и Методий", ул. "Еделвайс", ул. "Бузлуджа", ул. "Съединение";

района между ул. "Съединение", ул. "Шипка", ул. "Зорница", ул. "Мургаш";

района между ул. "Съединение", ул. "Дъб", ул. "Каси дол" и ул. "Акация".

с. Долни Лозен - района между ул. "Преслав", ул. "Съединение", ул. "Варовита" и ул. "Крушите";

района между ул. "Съединение", ул. "Васил Левски", ул. "Могила" и ул. "Теменуга";

ул. "Съединение" от ПС "Лозен" I-ви подем до АМ "Тракия".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Съединение" на кръстовището с ул. "Бузлуджа".

На 25 февруари 2021 г. (четвъртък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Стадион", жк. "Експериментален" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Стадион" № 27, бл. 38, бл. 39, бл. 40, бл. 43, бл. 44 и бл. 45.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 39.

На 25 февруари 2021 г. (четвъртък) във връзка със строително-монтажни работи на ул. "Проф. Д-р Иван Странски", кв. "Малинова долина" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Св. Климент Охридски" от №26 до №70 и бул. "Св. Климент Охридски" от №59 до №69.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Проф. Д-р Иван Странски" на кръстовището с бул. "Св. Климент Охридски".

На 25 февруари 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на пожарни хидранти на ул. "Добротич", жк. "Красна поляна" 3 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

жк. "Красна поляна" 3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Добротич" на кръстовището с ул. "Колю Фичето" и ул. "Орлица" пред бл. 343.

На 25 февруари 2021 г. (четвъртък) във връзка монтаж на спирателни кранове на ул. "Владимир Минков - Лотко", кв. "Христо Ботев" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Владимир Митков - Лотко", ул. 514, ул. "Георги Спасов", ул. "Мими Балканска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 503 на кръстовището с ул. 507.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"