На 28 януари 2021 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в с. Житен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

с. Житен

базата на фирма "Биомет"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството на с. Житен.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 28 януари 2021 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. "Беловодски път", кв. "Бояна" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Беловодски път" от ул. "Георги Рилски" до ул. "Севастократор Калоян"

ул. "Църковна" от ул. "Богова стъпка" до ул. "Беловодски път"

ул. "Илия Кутев" от ул. "Беловодски път" до ул. "Учителят".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Беловодски път" ъгъла с ул. "Георги Рилски".

На 28 януари 2021 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на спирателни кранове в кв. "Димитър Миленков" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

кв. "Димитър Миленков" от № 40 до № 170.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. Димитър Миленков № 210- на колелото на автобус № 10.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.