На 29 септември 2020 г. (вторник), във връзка с извършване на тестове за налягането във водопроводната мрежа на бул. "Христо Ботев" Център, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 05:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Македония", бул. "Христо Ботев", бул. "Александър Стамболийски", бул. "Сливница" и бул. "Княгиня Мария Луиза".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Христо Ботев" ъгъла с бул. "Александър Стамболийски".

На 29 септември 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Христо Ботев" кв. "Изгрев" гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

кв. "Гниляне" и кв. "Изгрев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. "Изгрев" ул. "Христо Ботев" ъгъла с ул. "Вяра" и кв. "Гниляне" ул. "Христо Ботев" ъгъла с ул. "Спортист".

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.