На 23 септември 2020 г. (сряда), във връзка с извършване на ремонтни дейности по измервателни устройства на водопроводи в двора на Специализирана болница "Панчарево" на ул. "Кокалянски ханчета" 1 с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

Ресторант "Златна рибка"

с. Кокаляне - карето между : ул. "Самоковско шосе", ул. "Искър", ул. "Валозите", ул. "Тополите", ул. "Васил Левски" и ул. "Йованец"

с. Панчарево - карето между: ул. "Самоковско шосе", ул. "Йованец", ул. "Курията", ул. "Беликата", ул. "Бор", ул. "Ловджийска чешма" и ул. "Риляник"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:

с. Кокаляне - ул. "Димитър Благоев" и ъгъла с ул. "Васил Левски" - от 22:00ч. на 23.09.2020г.;

с. Панчарево - на площада - ул. "Елин Пелин", ъгъла с ул. "Васил Левски" - от 22:00ч. на 23.09.2020г.

 На 23 септември 2020 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Самоковско шосе" с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Самоковско шосе" от ул. " Гауди" до Минерална баня " Панчарево".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Самоковско шосе" паркинга пред плаж "Корали".

 Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.