На 28 септември (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Крушова градина", кв. "Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Захари Зограф", ул. "Панайот Пипков", ул. "Кимчовец", ул. "Казаните", ул. "Еловица" и ул. "Свети Горазд".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Захари Зограф" на кръстовището с ул. "Герена".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 28 септември (четвъртък) 2023 г. във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Река Палакария", в.з. "Малинова долина - Герена" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Луда река" ул. "Силян", ул. "Водислав", ул. "Башлийски езера", ул. "Река Ведена", ул. " Тичино", ул. "Соколна", ул. "Върла река" и комплекс "Бел Вали".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Башалийски езера" на кръстовището с ул. "Соколна".

На 28 септември (четвъртък) 2023 г. във връзка с почистване на резервоар "Железница" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

с. Железница.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: на площада на с. Железница.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Материалът е предоставен от "Софийска вода" АД.