На 1 декември (четвъртък) 2022 г. във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Обелски могили", ж.к. "Обеля 1" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Обелски могили", ул. "Сух герен", ул. "24-та" от ул. "Обелски могили" до ул. "Чучулица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Обелски могили" между бл. 114 и бл. 113.

На 1 декември (четвъртък) 2022 г. във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Георги Петров Даскала", с. Герман се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Георги Петров Даскала" от ул. "Проф. Васил Стоилов" до ул. "Патриарх Герман".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Георги Петров Даскала" на кръстовището с ул. "Искър".

На 1 декември (четвъртък) 2022 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни работи на ул. "Момино венче", кв. "Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Момино венче" от ул. "Вълшебно биле" до ул. "Бистър ручей" и ул. "Момино венче" № 19.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Момино венче" на кръстовището с ул. "Вълшебно биле".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

*съдържание на Софийска вода