На 10 ноември 2022 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в ж.к. "Левски В" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 24, бл. 26 и ул. 565.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 24 и бл. 26.

На 10 ноември 2022 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по ул. "Филип Кутев", кв. "Витоша" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Филип Кутев" от ул. "Атанас Дуков" до ул. "Сребърна".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Филип Кутев" на кръстовището с ул. "Атанас Дуков".

На 10 ноември 2022 г. (четвъртък) във връзка с изграждане на уличен водопровод по бул. "Цар Борис III", кв. "Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Народен герой" от бул. "Цар Борис III" до ул. "Войводина могила".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Народен герой" на кръстовището с ул. "Горица".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Материалът е предоставен от "Софийска вода" АД.