На 28 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Иглика" с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

кв. "Мечта"

ул. "Минзухар" , ул. "Патриарх Герман" от №1 до ул. "Трети март"

ул. "Трети март", ул. "Старата чешма"

ул. "Боне Хаджибонев" от ул. "Хан Аспарух" до ул. "Старата чешма"

ул. "Хан Аспарух"

вилна зона "Сметката"

вилна зона "Терасите"

вилна зона "Лозето"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Иглика".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 28 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран и редуктор за налягане на ул."Емилиян Станев"кв. "Кръстова вада" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Емилиян Станев" от ул. "Ивайло Петров" до ул. "Никола Крушкин - Чолака", ул. "Димитър Манчев" , ул. "Никола Крушкин - Чолака" № 10 до № 16, ул. "Йосиф Брадати", ул. "Ген. Иван Колев" от № 40 до № 48, ул. "Д-р Борис Вълчев" от ул. "Ген. Иван Колев" до ул. "Емилиян Станев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Емилиян Станев" ъгъла с ул. "Димитър Манчев" .

На 28 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул."Маточина"кв. "Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. "Маточина" от ул. "Ангел Букурещлиев" до ул. "Маестро Атанасов

по ул. "Наум" от ул. "Ангел Букурещлиев" до ул. "Маестро Атанасов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Маточина" ъгъла с ул. "Наум" .

На 28 май 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул."Китка"с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Китка"

по ул. "Кайгана" от ул. "Незабравка" до ул. "Китка"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Кайгана" ъгъла с ул. "Китка" .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Рекламна публикация