На 25 ноември 2021 г. (четвъртък) във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. "Георги Бакалов", ж.к. "Изток" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: ул. "Чарлз Дарвин" от ул. "Акад. Методи Попов" до ул. "Незабравка", ул. "Незабравка" от ул. "Чарлз Дарвин" до ул. "Майор Юрий Гагарин".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Чарлз Дарвин" на кръстовището с ул. "Акад. Методи Попов".

На 25 ноември 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателни кранове в кв. "Христо Ботев" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: кв. "Христо Ботев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 514 на кръстовището с ул. 511 до училището.

На 25 ноември 2021 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по бул. "Цариградско шосе" се налага спиране на водоподаването от 22:00 до 01:00 часа на 26.11.2021 г. на клиентите на "Софийска вода" в района на: кв. "7-ми 11-ти километър"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Цариградско шосе" - локал при отбивката за " АТМ" център.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на "Софийска вода"

*съдържание на Софийска вода