На 12 юли 2022 г. (вторник) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на бул. "Шипченски проход", ж.к. "Яворов" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района: бул. "Михай Еминеску", бул. "Шипченски проход", локалното платно на бул. "Цариградско шосе" и бул. "Акад. Людмил Стоянов", Музикална академия, Факултета по приложни изкуства НХА, ресторант "Виктория" и ж.к. Гео Милев - бул. "Шипченски проход" от ул. "Симеонов век" до бул. "Михай Еминеску".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ж.к. Яворов, бул. "Шипченски проход" на кръстовището с ул. "Акад. Людмил Стоянов".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

*съдържание на Софийска вода