На 8 април 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на пожарни хидранти в ж.к. "Разсадника - Коньовица" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Александър Стамболийски" от ул. "Алеко Туранджа" до бул. "Константин Величков" (нечетни номера).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Александър Стамболийски" на кръстовището с ул. "Надежда".

На 8 април 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Васил Левски", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Васил Левски" от ул. "Хан Крум" до ул. "6-ти септември".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Васил Левски" № 36 - 38.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"