На 21 юли 2021 г. (сряда) във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. "Тодор Каблешков", ж.к. "Гоце Делчев" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Тодор Каблешков" от ул. "Боянски водопад" до ул. "Тодор Джебаров" и ул. "Тодор Джебаров", района между бул. "Тодор Каблешков", река "Перловска", ул. "Хенрих Ибсен", бул. "Гоце Делчев" и ул. "Делян Белишки", ул. "Григор Чешмеджиев", ул. "Майор Павел Павлов", ул. "Метличина поляна" от ул. "Делян Белишки" до ул. "Костенски водопад", ул. "Силиврия".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Тодор Каблешков" № 28- магазин Лидл.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на "Софийска вода"

*съдържание на Софийска вода