На 15 април 2021 г. (четвъртък) във връзка със строително - монтажни работи в ж.к. "Горубляне - Експериментален" се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 05:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Инж. Георги Белов", ул. "Абагар", ул. "Самоковско шосе", ул. "Стадион"

ул. "Цветна градина" от ул. "Долците" до ул. "Самоковско шосе"

НПЗ Изток

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 42 и бл. 44.

На 15 април 2021 г. (четвъртък) във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. "Йордан Йовков", с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Александър Стамболийски" от ул. "Република" до ул. "Христо Ботев"

ул. "Пламък" от ул. "Република" до ул. "Христо Ботев"

ул. "Йордан Йовков" от ул. "Пламък" до ул. "Александър Стамболийски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Александър Стамболийски" на кръстовището с ул. "Република".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"