На 8 юни 2021 г. (вторник) във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. "Искър", с. Долни Пасарел се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "ВЕЦ Пасарел", ул. "Минзухар", ул. "Детелина", ул. "Хризантема", ул. "Белия камък", ул. "Искър", ул. "Борова гора", ул. " Русама", ул. "Урвич".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Детелина" на кръстовището с ул. "ВЕЦ Пасарел".

На 8 юни 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. "Георги Караславов", СПЗ "Модерно предградие" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Веселин Ханчев", ул. "Георги Караславов", ул. "Андрей Германов" и ул. "Ефрем Каранфилов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Георги Караславов" до фирма "AXXON".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

*съдържание на "Софийска вода"