На 26 септември (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности в кв. "Република" се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 03:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. 729, ул. 730 и ул. 731, ул. "Земеделска", ул. "Банско шосе" в участъка от бул. "Европа" до ул. "Земеделска", и местност Трънска махала.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Банско шосе" на кръстовището с ул. "Земеделска".

На 26 септември (вторник) 2023 г. във връзка с подмяна на хидрофорна уредба по ул. "Мала планина", ж.к. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи на:

ул. "Мала планина", бл. 36 - висока зона.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: пред бл. 36.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Материалът е предоставен от "Софийска вода" АД.