На 6 април 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Банат", кв. "Хладилника" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Христо Ценов"

ул. "Банат" от ул. "Христо Ценов" до ул. "Кишинев"

ул. "Кишинев" от ул. "Банат" до бул. "Черни връх"

ул. "Рилски езера" от ул. "Кишинев" до ул. "Орел".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Банат" на кръстовището с ул. "Кишинев".

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"