На 16 юни 2022 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Ангел Маджаров", кв. "Челопечене" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: ул. "Ангел Маджаров", ул. "Старо селище", ул. "Петър Стойнов", ул. "Стойно Кръстев", ул. "Слънчево утро", ул. "Йордан Димчев" и ул. "Чавдар Войвода".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада в кв. "Челопечене".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 16 юни 2022 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на пожарен хидрант по ул. "21-ви век", кв. "Витоша" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: ул. "21-ви век" от бл. 6 до ул. "21-ви век" №42.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "21-ви век" №10.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

*съдържание на Софийска вода