Поради технически причини се налага промяна в часовете на планираното спиране на водоподаването на 27 януари 2021 г. (сряда). Началният час се измества от 09:00 на 22:00 часа. Водоподаването се очаква да бъде възстановено в 05:00 часа на 28 януари (четвъртък). Зоната остава непроменена и включва нклиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

бул. "Ген. Михаил Д. Скобелев", бул. "Прага", бул. "Пенчо Славейков", бул. "Витоша", ул. "Баба Неделя", ул. "Д-р Христо Стамболийски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Шандор Петьофи" на кръстовището с ул. "Княз Борис I".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.