С атрактивна демонстрация с 42-метрова пожарникарска стълба откриха "Стройко 2020" в НДК в столицата. Екипи на Пожарната и "Аварийна помощ и превенция" (АПП) на Столична община показаха как се спасяват пострадали при природни бедствия. В представянето участва и гл.комисар Николай Николов.

Вижте снимки >>

Снимка: Булфото

53-ото издание "Стройко" в столицата бе отложено през пролетта заради извънредното положение заради пандемията. Изложението е отворено от днес до 25 октомври в НДК. Уреди за дезинфекция на въздуха ще гарантират безопасността на посетителите.

Снимка: Булфото

Covid кризата промени всеки аспект на живота от личните емоции до строителството и архитектурните решения. Дигитализацията ускори своя ход, а климатичната криза изисква нов подход към строителството и търсене на нови енергоспестяващи и щадящи природата решения.

Снимка: Булфото

Всички тези тенденции намират своето място на "Стройко". Изложението отваря перспективи за договаряне, продажби и контакти с бъдещи клиенти, както и връзка с крайния потребител.

Предлаганите стоки, продукти и услуги обхващат целия спектър в бранша - от проучване, проектиране и инвестиране, през груб строеж, довършителни дейности и обзавеждане, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта.

Снимка: Булфото

Изложението се фокусира върху всички иновации за хармонично взаимодействие между хората и техните жилища, представяйки един пълен цикъл на устойчиво живеене в хармония със зелените технологии и иновации.