Екопавилион отвори врати до детската площадка в парка при езерото в жк "Дружба".

"Олимпийското злато блести и на екопавилиона ни в парка в кв."Дружба" днес! Истински признателна и благодарна съм на Стойка Кръстева, че се присъедини към мисията ни да пазим природата и въздуха чисти и да даваме добър пример на децата си!", това съобщи Десислава Билева, заместник-кмет на Столичната община в направление "Зелена система, екология и земеползване" в своя профил в социалната мрежа.

Снимка: Официален Facebook профил на Десислава Билева

"Респект към отношението и съпричастността ѝ! Нейните усмивка, топлина и отзивчивост дават нова сила на устрема ни заедно да правим повече за околната среда!", добави тя.

Снимка: Официален Facebook профил на Десислава Билева

И благодари още на кмета на район "Искър" Ивайло Цеков за гостоприемството, както и на председателя на Комисията по околна среда в СОС Лорита Радева и всички съмишленици,които се включват в инициативата.

Снимка: Официален Facebook профил на Десислава Билева

"По шампионски се радваме на копнеещите за дом и обич четириноги от ОП "Екоравновесие". Все още сме тук и раздаваме информация за актуалните ни програми, събираме текстилни отпадъци и малки електроуреди и раздваме усмивки!", написа още Десислава Билева.