Неизвестни стреляха по прозорците на апартамент в столичния квартал "Стрелбище". Жителите на дома открили дупка от куршум на терасата си. По думите на живеещите в квартала това не е първият подобен случай.

Мъжът в семейството забелязал дупката и шокирал жена си с новината за станалото. Дупката е с размери на лешник, разказа пред "Нова телевизия" потърпевшата Зорница Стойчева, която е подала сигнала.

Вероятно стрелбата е била през уикенда. Семейството не е било у дома. Не е намерена сачма за момента. Собственичката на апартамента заяви, че не знае как оттук натам ще продължи да простира, че вероятно ще ѝ трябва бронежилетка.

"Стрелбата най-вероятно е станала през уикенда, когато не бяхме вкъщи. Извикахме полиция, направиха оглед. Казаха ни, че трябва да се извика специализирана група, такава обаче не дойде. Не мога да кажа дали става въпрос за сачма или куршум. Явно трябва да си сложим бронирани прозорци, за да бъдем спокойни", разказа Зорница.

Инцидентът е пореден в квартала. Но за момента никой повече не е потърсил потърпевшите.

Миналата седмица за подобен инцидент съобщи и семейство с малко дете в квартал "Лозенец", като там дори бе намерена и сачмата.