Първата "Нощ на отворените фитнеси" ще даде възможност на столичани да посетят безплатно над 10 клуба, които ще са отворени специално за инициативата от 22.00 до 00.00 часа на 18-ти септември

Тази есен националното движение "Нестле за Живей активно!" за първи път в 17-годишната си история ще обхване по-късните часове на денонощието с цел да промотира движението като забавна алтернатива за прекарване на свободното време и след вечеря.

"Разширяваме се още и още! 10 000 крачки точно преди вечеря, танци на открито след залез, вместо да стоим затворени в къщи, активна нощна тренировка в добра компания... Динамиката на живота в града е такава, че през деня понякога е трудно да намерим време да се движим, затова тази година предлагаме алтернативен подход - активно забавление за цялото семейство след залез. Какъв по-хубав начин да бъдем заедно!" - коментира Нели Ангелова, мениджър "Комуникации" Нестле Югоизточен Пазар.

Целта на "Нестле за Живей активно!" от създаването му до днес е с всяко издание да предлага нови и нови достъпни алтернативи за движение, да привлича нови партньори и да вдъхновява и мотивира все повече хора да бъдат активни в ежедневието си и да се хранят по-балансирано. Затова и датата на септемврийското издание - 18-ти септември - не е избрана случайно. Тя е точно в навечерието на Европейската седмица на спорта и "Нестле за живей активно! Град 2022" си поставя за цел да и даде силен старт като призовава всички фенове на движението да останат активни с #BEACTIVEDAY.

Защото голямата идея на "Нестле за Живей активно!" е да бъде повече от един ден активности - да си активен е начин на живот, който да прегърнем и през остатъка от годината.

"Нощ на отворените фитнеси" е само една от новите инициативи на "Нестле за живей активно! Град 2022" в партньорство с Българска Асоциация Здраве и Фитнес, фитнес клубовете Pulse Fitness & Spa и Атлетик, която ще предложи на столичани възможност да посетят над 10 фитнес клуба в града безплатно в часовете от 22.00 до полунощ на 18 септември и да се включат в разнообразни активности - от кардио, пилатес и йога до зумба и бокс, водени от някои от най-големите звезди на спорта у нас.

Кои ще са в звездния отбор на "Нестле за Живей активно! Град 2022, какви други изненади и активни забавления очакват софиянци и гостите на града на 18-ти септември предстои да научите скоро.

Очаквайте продължение и дотогава не забравяйте да се движите!

За доброто настроение специални изненади са подготвили любимите брандовете на Нестле България NESCAFÉ® 3in1, PURINANESTLÉ Fitness®NESCAFÉ® FrappéNESCAFÉ® Dolce Gusto®NESTLÉ GERBER®NESTLÉ NESQUIK®, KITKAT®SMARTIES®LION®NESTLÉ МУРА® и Нестле за По-здрави деца.

 

* съдържание на Nestle