Нова година - ново начало, особено за семействата, които очакват дете. Подготовката за това голямо събитие несъмнено измества емоциите от вече отминалите празници.

С цел да помогне на бъдещите майки и татковци в това начинание, УМБАЛ "Медика Русе" продължава поредицата "Отворени врати за бъдещи родители" с две срещи за първият месец на 2019 г. Първата ще бъде посветена на подготовката за раждането и ще се проведе от 13:00 часа, на 10 януари.

Втората, отново в същия час, ще бъде на 17 януари. Тогава родителите ще научат повече за посрещането на новия член от семейството у дома. По време на посещението си в отделение по Акушерство и Неонатология бременните и техните придружители ще имат възможност да се запознаят с екипа, който неотлъчно ще бъде до тях в най-важният момент от живота - появата на бебето.

Наред с това ще имат възможността да зададат всички въпроси, от които се вълнуват директно на лекарите от болницата. Максималният брой на групата е 10 души, а достъп имат предварително записалите се бременни и един техен придружител.

Това може да става на място в лечебното заведение, което се намира в жк. "Здравец-Изток", ул. "Рига" 35 или на телефон: 0882/ 617-480.