Бургаският производител на захарни изделия "Победа" АД е един от големите победители в третото издание на PROGRESSIVE AWARDS - наградите, отличаващи най-добрите продукти, производители, търговци и проекти в бързооборотния сектор у нас. Тази година призът за "Най-добър нов продукт" в категория "Храни" е за обикновени вафли "Черноморец" с какао, фъстъци и портокал.

Снимка: Победа

В първия етап на наградите, експертно жури селектира продуктите финалисти, оценявайки тяхното пазарно представяне по различни маркетингови и търговски критерии. При последвалото гласуване от широк кръг мениджъри, представители на бизнеса с бързооборотни стоки, продуктът се открои като категоричен фаворит сред номинираните в категорията. Високо оценени бяха критериите иновативност, вкусови качества, стратегия за налагане, инвестиции в лансирането и разпространението на пазара.

Статуетката бе връчена на Николай Колев - търговски и маркетинг директор на компанията, по време на официална церемоция в столицата. "Радостни сме, че усилията, които полага "Победа" АД в стремежа си да съчетава успешно през годините традиционализъм и новаторство, са оценени от колегите и общността. Чест и привилегия е за мен да работя за тази компания и за нейните брандове, които повече от 50 години присъстват в българските домове. Благодарим на българите, които избират нашите продукти. За нас е удоволствие, но и голяма отговорност да сме носители на този приз.", коментира Колев.

Снимка: Победа

Новите обикновени вафли са продължение на вече утвърдените продукти с познатия "Черноморец вкус" - това са едноименните бонбони и тунквани вафлени десерти. 

Снимка: Победа

Припомняме, че компанията, основана през 1929 година в Бургас, е сред лидерите в производството на захарни изделия в страната. Преди години президентът Румен Радев връчи награда на бургаския производител "Златна мартеница" за дългосрочно присъствие на българския пазар и внедряване на нови качествени продукти.

*Материалът е предоставен от ПОБЕДА