Barnes, международен лидер в предлагането на луксозни имоти, представя Paradise Place - елитен жилищен комплекс с петзвездни удобства, разположен точно до Mall Paradise Center.

снимка: Elite Building Company

Близостта до най-големия търговски и лайфстайл център спестява време на активните хора, а метростанция "Витоша" е само на няколко крачки разстояние.

Ловният парк и неговата прекрасна гора също са в непосредствена близост и предлагат спокойствие и чист въздух.

Комплексът предлага луксозни семейни жилища с просторни площи, собствен вътрешен парк, state of the art SPA & wellness център, закрит басейн, забавления за деца и места за отдих, бистро от известна верига, дизайнерска входна зона с фоайе, рецепция и консиерж.

снимка: Elite Building Company

Консиержът е услуга, която ще откриете във всеки първокласен хотел или жилищна сграда по света. Този човек използва всички свои знания, умения и контакти, за да улесни ежедневието на живущите в комплекса - ще уреди транспорта Ви до летището, ще резервира маса в любимия Ви ресторант, ще организира всяка логистична задача, ще посрещне гостите Ви. Знаем, че хората, които ще изберат Paradise Place за свой дом, ценят времето си и имат нужда от някого, на когото да разчитат за дребните задачи, свързани с живота на цялото семейство.

снимка: Elite Building Company

Строителството на Paradise Place вече е в напреднал етап - получен Акт 14. Използват се само най-висок клас материали и строителни решения като медни покриви, окачена каменна фасада, дървена дограма с трислойно слепен селектиран немски профил, асансьори от водещ световен бранд.

Реализацията на проекта е поверена на консорциум от водещи компании в областта на престижното строителство:

  • Elite Building Company - утвърдена компания, наложила се като еталон за качествено и устойчиво изпълнение на премиум жилищни и обществени сгради и обекти в сферата на промишленото и инфраструктурното строителство;
  • Архитектурно бюро ПРОАРХ - над 20 години опит и доказан професионализъм в сферата на градоустройственото планиране, цялостното проучване и проектиране;
  • Продажби - международния консултант за луксозни имоти BARNES;
  • Проектът се реализира с финансовата подкрепа на International Asset Bank;

Paradise Place - инвестирайте в безкомпромисно качествен дом!

 

снимка: Elite Building Company

Налични за продажба са:

  • Двустайни апартаменти от €102 225 (без ДДС);
  • Тристайни апартаменти от €151 995 (без ДДС);
  • Четиристайни апартаменти от €213 480 (без ДДС);
  • Гаражи от €25 000 (без ДДС);
  • Паркоместа от €21 000 (без ДДС);

 

Без комисиона от купувача!

За повече информация свържете се с Илияна Братованова на +359 2 426 73 87 или i.bratovanova@barnes-international.com или посетете www.barnesparadise.com

 

*Съдържание на Barnes Bulgaria