Работата от 8 до 5 често се превръща в рутина и това се усеща особено силно в държавния сектор, който позовавайки се на данни от Годишният Доклад за състоянието на администрацията се оказва, че включва над 100 00 души. Всеки човек има нужда от малко разнообразие, нали? Но нека да не се лъжем, на фиксирана заплата и разнообразието често е фиксирано според текущите сметки и отговорности.

Ние от Кеш Креди обичаме да действаме в интерес на разнообразието и нуждите на клиента и затова създадохме поредния персонализиран продукт, който да е полезен там, където е необходим. Всекидневната ангажираност и отдаденост, с която вие, държавните служители, подхождате към обществените въпроси трябва да бъдат възнаградени подобаващо.

снимка: Cash Credit

Най-новият ни специален продукт е предназначен за държавни служители и е с до 25% отстъпка. За тези, които искат да погасят неотложни сметки или просто да се поглезят, кредитът е вече факт! Всеки държавен служител може да кандидатства за до 5000 лева между 4 октомври и 31 декември 2021 г. и освен по-добрите условия и преференциалната цена, има шанса да стане и един от тримата късметлии, които ще спечелят 13-та заплата!

Освен това, ако ни препоръчаш на колега и той също успешно усвои кредит, ти получаваш паричен бонус от 40 лв., а той - по-добри условия по кредита. Накратко - и двамата печелите! Двойната печалба ще ви направи още по-добри приятели в живота и още по-близки колеги в работата.

Защото, ти и твоята професия сте важни и го заслужавате!

Равносметката за държавните служители в края на бурната 2021 година е, че коронавирусът неизбежно сложи отпечатък и върху административната работа. Вие в държавните сектор не може да се възползвате от привилегията "работа от вкъщи" за разлика от много хора, заети в частния сектор. Фиксираното работно място принуждава хората от администрацията винаги да са на линия в офиса, за да откликнат на нуждите на гражданите.

Затова и ние от Кеш Кредит сме тук за държавните служители, за теб, който работиш в държавния сектор, с този наш нов специален продукт. Кандидатствай сега, ако отговаряш на изискванията и забрави за лимитите в бюджета, които фиксираната работна заплата ти налага. Сега е моментът да се поглезиш с някоя нова придобивка, на която отдавна си хвърлил око и да дадеш свобода на желанията си.

Посети нашия обновен сайт и се запознай с програмата и пълните условия.

 

* съдържание на Кеш Кредит