За всеки мъж първият сексуален неуспех попада в сферата на неприятните изненади - чувал е за него, но не е очаквал да му се случи. Ако бързо успее да се отърси от преживяното, рискът от скорошна "засечка" е минимален. Но ако психологическото напрежение и неувереност установят превес, то последващите интимни контакти могат и да се разминат с представата за удоволствие. Случаите на повторяемост са сигнал за влошаване на сексуалната функция на мъжа в резултат на възрастови изменения в организма или на здравословни неразположения.

Какво може да се направи? На първо място, консултация с уролог, практикуващ сексуална медицина. Само опитен специалист може да диагностицира типа на сексуалното нарушение, както и да определи причината за възникването му. Тя може да е относително безобидна - преумора, стрес или депресия, но може да бъде и физиологична - хормонални и/или съдови нарушения. Диабет, високо кръвно налягане, сърдечно-съдови заболявания увреждат мрежата от кръвоносни съдове в таза и половия член и възпрепятстват нормалното кръвоснабдяване. А стабилната ерекция възниква и се поддържа при наличието на добър кръвоток.

Апаратната импусна терапия подпомага естественото образуване на нови кръвоносни съдове, разширява съдовата мрежа и подсилва кръвотока. Комплексното й въздействие върху кръвоснабдяването създава условия за бързо и устойчиво подобряване на сексуалните възможности. Методът е утвърден като първа линия на терапия при ЕД, Пейрони и простатит.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест.

Още в Лейзър Мед:

Вирусологична лаборатория с 2 централни локации в гр. София. Резултат до 17:00 часа в деня на пробовземането.

Ценоразпис:

- RT-PCR тест - 90 лв.,

- бърз антигенен тест - 26 лв.,

- тест за антитела за SARS-CoV-2 качествен анализ - 28 лв.

 

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

http://www.lazermed.bg

 

* съдържание на Лейзър Мед