За да се реализира сексуалният контакт, необходимо условие е възникването и поддържането на стабилна ерекция. Тя, от своя страна, зависи от пълноценното кръвоснабдяване в тазовата област. С възрастта или при съпътстващи съдови заболявания кръвоносните съдове започват да се стесняват, с което възпрепятстват притока на кръв, включително и към половия член, където кръвоносните съдове са много малки. Това е и основната причина за възникване на нарушения в потентността.

Апаратната импусна терапия е създадена, за да се справи с причината, а именно: да подсили съдовата мрежа и да подобри кръвотока в интимната област.

Иновативната технология използва въздействието на специфични енергийни вълни. Те причиняват микротравми в тъканите, което отключва реакцията на организма към възстановяването им. Стартира освобождаване на т.нар. растежни фактори, които стимулират формирането и развитието на нови кръвоносни съдове. А резултатът се изразява в осигуряване на необходимата за удовлетворителен интимен контакт продължителност и стабилност на ерекцията. Процедурите се назначават по схема - 1 до 2 седмично според индивидуалното състояние на мъжа. Те са напълно неинвазивни, протичат бързо, безболезнено и без да оставят следи. Не налагат никаква промяна в ежедневните навици и начин на живот.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест.

Още в Лейзър Мед: вирусологична лаборатория с 2 централни локации в гр. София.

Резултат в същия ден - до 17:00 часа.

Ценоразпис: RT-PCR тест - 90 лв., бърз антигенен тест - 26 лв., тест за антитела за SARS-CoV-2 качествен анализ - 28 лв.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760 моб. 0899 52 11 01 http://www.lazermed.bg


*съдържание на Лейзър мед