Предстои ви покупка на гуми за селскостопанска техника и ви се иска гумите, които ще закупите да са с отлично качество, дълготрайни, с нисък разход на гориво и с широк отпечатък за по-малко уплътняване на почвата.

Истината е, че в момента има немалко производители, които могат да ви предложат агро гуми според вашите критерии.

Но ако търсите гуми, които отговарят на всичките ви изисквания и могат да се справят с всички предизвикателства, тогава ви предлагаме да разгледате разнообразната гама агро гуми Michelin .

Източник: pixabay.com

Защо селскостопански гуми от този бранд?

Като световен лидер в производството на гуми, от Мишелин помагат на земеделците от цял свят вече повече от век. Агро гумите, които разработват и предлагат на пазара са изцяло съобразени с изискванията на хората, занимаващи се със селскостопанска дейност.

За да отговорят на очакванията на земеделците, всички агро гуми Michelin, са с Ultraflex технология, която се фокусира върху намаленото уплътняване на почвата, икономията на гориво и издръжливостта и дълготрайността на гумите.

Основни видове селскостопански гуми Michelin

Френският бранд произвежда и предлага изключително голямо разнообразие от видове гуми за земеделска техника и няма как да ги изброим всички, но ето кои са най-търсените и популярни видове агро гуми, на които потребителите най-често се спират.

Гуми за трактори - Моделите гуми за трактори, предлагани от бранда са изключително търсени, тъй като са проектирани да работят при възможно най-ниско налягане, което осигурява на гумите широк отпечатък, а това от своя страна намалява уплътняването на почвата.

Гуми за пръскачки - Проектирани са специално за пръскачки с висок просвет, които се използват по време на торене или химическа обработка на почвата. Гумите работят с намалено налягане, издържат на натоварване и предлагат комфорт и отлично сцепление.

Гуми за комбайни - Моделите агро гуми предназначени за комбайни са създадени с мисъл за мобилност. От бранда предлагат както предни, така и задни гуми за комбайни във всякакви размери.

Гуми за ремаркета - В сравнение с много други марки гуми, моделите на Michelin са с най-дълъг живот, осигуряват добро сцепление и уплътняват почвата най-малко.

Популярни модели агро гуми, които се предлагат и на нашия пазар

Axiobib2

Този модел е проектиран за висока теглителна способност при тежки товари. Разполага с технология Michelin Ultraflex, която позволява използването на много ниско налягане (0,6 бара), с което се минимизира уплътняването на почвата и се подобрява производителността на гумата. Моделът е идеален за трактори от 160 до 550 к.с.

EVOBIB

Моделът е проектиран да осигури възможно най-доброто представяне както на пътя, така на полето. Evobib разполага с технология за адаптивно проектиране и Ultraflex технология, които осигуряват както максимален добив и висока защита на почвата от уплътняване, така и комфорт, стабилност и отлично сцепление при придвижване на селскостопанската техника по пътната настилка. Моделът е изключително подходящ за оборудване на трактори с 200 к.с.

Cerexbib2

Този модел е предназначен за големи машини за прибиране реколтата (комбайни с висока товароносимост при ниско налягане). Проектирането и разработката му са резултат от съвместната работа на френската марка и ключови производители на техника за прибиране реколтата.

Cerexbib 2, както и останалите видове агро гуми Michelin е с технология Ultraflex, която свежда до минимум уплътняването на почвата. Моделът се характеризира с широк протектор, отлично сцепление и висока товароносимост.

Axiobib

Проектиран е да осигури подобрено сцепление и защита на почвата. Разполага с технология Ultraflex, която осигурява висока защита на обработвания терен и намалено образуване на коловози, а благодарение на революционната технология на корпуса предлага и подобрен комфорт на водача на селскостопанската техника.

За разлика от други подобни гуми от този клас като Goodyear гуми например, Axiobib се справя отлично при работа на полето дори при намалено налягане до 0,8 бара.

 

Източник: pixabay.com

MachXbib

Това е агро гума, която предлага отлично сцепление и гъвкавост. Предназначена е за селскостопанска техника с висока мощност. Моделът е с дълъг експлоатационен живот, изключително устойчив на повреди, с ниско съпротивление при търкаляне и с нисък разход на гориво. Гумата е способна да развива скорост до 65 км/ч и е много подходяща за пренасяне на тежки товари.


Рекламна публикация.