Организационна среща на областната софийска структура на "Има Такъв Народ" се е състояла в събота. Това става ясно от съобщение, разпространено от БТА.

Обсъждани са основно въпросите за вота на недоверие към правителството, за казуса "Македония" и за отцепилите се от партията депутати.

По покана от софийската структура на срещата е присъствал и председателят на Парламентарната група Тошко Йорданов, който е отговорил изчерпателно на зададените множество въпроси..

Присъствали са още Верослав Владимиров, парламентарен секретар на министерство на енергетиката, Владимир Тимев, общински координатор район "Възраждане", Явор Исаев, общински координатор на район "Връбница", Ива Тодорова, общински координатор за район "Младост", Катерина Ряхова, общински координатор на район "Слатина", както и други районни координатори и членове.

"Срещата премина конструктивно. Всички бяха на мнение, че "Има Такъв Народ" е направила правилните действия, че е на верния път, и че ще продължава да отстоява правата на гражданите и истината, независимо какво ще й струва това! Единни сме!

Има Такъв Народ! Силата е в истината!", завършва съобщението.

Снимка: БТА