Къщата ми в Бистрица е купена с ипотечен заем, който още не е изплатен и реално не е моя, а на банка ДСК.

Този коментар направи Севделина Арнаудова, пиар и политически съветник на премиера Бойко Борисов, цитирана от "24 часа".

Арнаудова бе атакувана от издателя на "Биволъ" Атанас Чобанов, че има луксозна вила край столицата ден след атака от страна на бизнесмена Васил Божков. Имотът е записан с материален интерес от 1 056 000 лв. и е съсобственост на Арнаудова и съпруга й Делян Димитров.

Къщата е придобита през 2019 т. и е надлежно декларирана. Кредитът за нея е в размер на 500 хил. евро. Освен вилата младото семейство има и апартамент от 198 квадрата в Горна баня, отново взет с ипотека.

Заемът за него е взет през 2015 и изплатен през 2020 година. "Майка ми си продаде апартамента, дойде да живее с нас, дари ни парите, които също съм декларирала. Всичко е по банков път, на пазарни цени", добави Арнаудова. Съпругът на Арнаудова работи в УС на "Булгартрансгаз".

През последните два дни пиарът на премиера Борисов бе лично атакувана от бизнесмена Васил Божков, че неведнъж е била изпращана на срещи в офиса му. Тя му отговори лично чрез комикси.