Депутатите се снимаха с новия стар треньор на ЦСКА Стойчо Младенов, а след това ядоха торта като футболно игрище с надпис "ЦСКА - шампион".

Победата на ЦСКА над "Левски" с 3:0 >>

Председателят на Фенклуба на ЦСКА Георги Анастасов (Коалиция за България) обясни, че отдавна чака да се създаде и фенклуб на "Левски", срещу когото да изиграят един мач.

Колегата му Станислав Иванов - шеф на фенклуба на ЦСКА в ГЕРБ, обаче обясни, че няма как да стане, защото, ако се разберат отборите да са от петима играчи, левскарите в парламента няма да имат и една резерва.

Шефът на фенклуба в ДПС Хамид Хамид пък коментира, че депутатите са тук за един, два, три мандата, но цял живот си остават цесекари.

Почетният председател на фенклуба Стефан Данаилов предложи депутатите да подпомогнат отбора като си купят акции.

Петър Петров от "Атака" се зарадва, че всички са обединени в една кауза.

Стойчо Младенов пожела на народните избраници това обединение да се пренесе и в пленарната зала за доброто на българския народ.

"ЦСКА е в труден период, но се вижда светлина в тунела, всеки с каквото може да помогне е добре дошъл", обясни той и подкрепи идеята за купуването на акции.

Червени фенове в парламента са и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, бившият зам.-вътрешен министър Веселин Вучков (ГЕРБ), лидерът на “Атака” Волен Сидеров и др.

Междувременно в парламента ядоха и от друга торта - Димчо Михалевски от БСП почерпи за рожден ден. От ГЕРБ му подариха играчка-багер с пожеланието да продължи строителството на магистрали, започнати от предишното правителство.
От БСП отговориха, че по-скоро ще им е необходим за ремонти по пътищата, предаде БТА.