Аз не съм на СПА като БСП, а работя - показваме какво сме направили, а не какво ще направим. Това каза министър-председателят Бойко Борисов, след като откри новата и модернизирана Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации в Бургас.

На въпрос как ще коментира изказванията на лидера на БСП Корнелия Нинова от днешния брифинг в село Бяла, Борисов отговори, че не е на СПА център като БСП, а работи, като открива училища, технологични паркове, зали. Не ме интересува какво казва Корнелия Нинова. Само да ѝ покажат снимките на г-жа Нинова и да не коментира. Снимките на технологичното училище, на технологичните паркове, на роботите, на децата - какво сме направили, а не какво ще направим, отбеляза премиерът Борисов, цитиран от "Фокус".

От село Бяла край Разлог лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че партията й предлага "разговор за бъдещето, а не партийна свада за настоящето, разговор за това какво следва след ГЕРБ и патриотите". Парламентарната група на БСП "се пръсва" из страната, а на семинар в Баня - известно със СПА хотелите си, червените са изработили конкретния график.

Министър-председателят откри днес новата и модернизирана Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации в Бургас. Преди това - във Варна, където посети националния отбор по волейбол, Борисов анонсира увеличение от 1 януари на заплатите в бюджетния сектор с 10%.