Бизнесменът Цветан Пъков, който преди 6 години блъсна и уби 6-годишния Петьо Гевечанов в Панагюрище, е включен в листата на политическа партия "Българско национално обединение", която е мандатоносителят на партията на Васил Божков. 

49-годишният Пъков е под номер 7 в листата на БНО, която включва 9 души, става ясно от решението на Районната избирателна комисия в Пазарджик.

6-годишното момченце бе блъснато на 14 април 2015 г., докато кара колело на ул. "Павел Хаджисимеонов" в Панагюрище. Експертиза установи, че 44-годишният тогава Пъков, който се оказа рецидивист на пътя, е карал джипа си "Ауди Q7" със 78 км/ч. Петьо загина на място.

На 30 юни 2015 г. Окръжният съд в Пазарджик осъди Пъков на 4 години затвор при първоначален общ режим и го лиши от правото да управлява моторно-превозно средство за срок от 7 години.

Делото бе разгледано по реда на съкратеното съдебно следствие, след като бизнесменът призна фактите и обстоятелствата по обвинителния акт и наложеното наказание се редуцира с една трета.

Няколко месеца по-късно Пловдивският апелативен съд потвърди присъдата.

През 2018 г. обаче Пъков поиска предсрочно освобождаване, а от затворническото общежитие в Казичене съобщиха пред съда, че той е награждаван много пъти и няма никакви наказания. Така преди 3 години бизнесменът-убиец излезе от затвора. Няколко месеца по-късно той заведе дело срещу Дирекцията на затворите за 30 000 лева заради мизерия в килиите.