Това каза премиерът Бойко Борисов по bTV, цитиран от БГНЕС, по повод въпроса на Кирил Добрев към журналисти от преди дни кой е Стенли (Стоян Сарийски) и какви са му връзките с управляващите.
"Той е говорил с Красьо Черния, а измества проблема с мен. Много е неприятно, но има и лични неща в живота, с които нека да се справя както реша", посочи Борисов. 
На въпрос дали този Стенли е спечелил проект по метрото за 50 000 евро, Борисов каза, че всички фирми, спечелили обществени поръчки по изграждането на метрото са качени на интернет.
"Но всяка една фирма си има подизпълнители. Да го разследват както си искат. Аз знам случая на 100%. По тази логика всички фирми, спечелили някаква държавна поръчка са на някого", възмути се Борисов.
"Не знам дали този, който съм ступал е този, но има много хора, включително и в общината, които се казват така, а и твоят мъж е Стенли, обърна се премиерът към водещата Светла Петрова (съпругът й е евродепутатът Станимир Илчев, когото наричат Стенли – бел.ред.).
Кой е Добрев – хванаха го с куфарите с парите и само името на баща му го спаси (Кирил Добрев е син на починалия бивш вътрешен министър на БСП Николай Добрев - бел.ред.).
Не искам 6-месечния толеранс на РЗС, нека да кажат кои са лобитата на ГЕРБ. Или да се държат коректно или да ходят на другата страна, коментира Борисов изказване на лидера на РЗС Яне Янев.
Пълна измишльотина е, че съм бил в сараите на Доган, разсърден каза Борисов. Всеки е склонен да прави коалиция с мен, каза премиерът в отговор на въпрос дали ще прави коалиция с ДПС.
Първите генералски пагони ми ги даде президентът Петър Стоянов от СДС, а вторите - президентът Георги Първанов. Какъв е Доган, че да ми дава пагони, риторично попита Бойко Борисов. Дал съм на Доган куче каракачанка и е символично, че съм му дал българско куче и то му изяде пауните. Аз съм първият, който не направи коалиция с ДПС, първият министър, на когото предяви обвинение прокуратурата беше на ДПС – Валери Цветанов, а сега е свален имунитетът на двама депутати от партията на Доган.
Разликата между нас и вас (полицаи и журналисти – бел. ред.), че ние като разследваме нещо го слагаме настрани, а вие продължавате да ровите.
Не, че се харесваме партите в парламента и Яне не ме харесва и Костов и Волен, сигурно, но трябва да свалим тази клика, която беше - Тройната коалиция.
Борисов се извини за думата омраза, казана за ДПС и БСП след победата на частичните местни избори и каза, че няма нищо против българските мюсюлмани.
"Миналата година, когато вече беше кризата, правителството на Тройната коалиция надува бюджета и после харчи парите, които са виртуални. Ние правим реалистичен бюджет", посочи Борисов. "Но ние се надяваме, че юни ще можем да актуализираме бюджета, защото от сега се виждат някакви добри сигнали. Имаме и доверието на международните институции и аз затова държа на добрите отношения с президента, за да запази авторитета на държавата. Ако обаче тогава зейне дупка в бюджета, ще вземем един милиард от фискалния резерв, но хората да бъдат спокойни", подчерта премиерът.
Той обеща да се срещне с българския учен Продан Христов на 86 години, който живее във Виена и е открил лекарство, с което са излекувани над 1400 пациенти. Премиерът пое ангажимента и да запознае министъра на здравеопазването и водещи български учени с изобретението на нашия сънародник.

Вижте видео от изявлвнието на Б. Борисов по повод "Стенли"