Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод изказването на депутата от Коалиция за България Кирил Добрев по-рано през деня - "Питайте кой е Стенли", предаде  БГНЕС.
Кой е Стенли? Според премиера този въпрос е идиотски. Борисов обясни, че трябва да се пита "Кой е Чики или Пики?". И за това трябва да бъде питан и президентът. "Кой е Кирил Добрев? Като е депутат да каже кой е онзи "Стенли". Той препоръча на Добрев, ако има съмнения или данни за извършени нарушения - отива и го внася при прокурори и с това се приключва случая. "Аз не знам за такова лице. Вие ми казвате прякор, не се сещам, ако се сещам, ще ви кажа”, заяви Бойко Борисов.
На по-конкретния въпрос обаче дали познава лицето Стоян Сарийски Борисов заяви: "Дано не се e оплакам, но беше гадже на дъщеря ми. Заварих я плачеща една вечер и го набих",  каза премиерът. Стоян Сарийски е спряганият в интригата Стенли.
Заради намеците, че Стенли е лице, участващо в строежа на метрото и приятел на дъщерята на Цветелина Бориславова, премиерът отвърна: "Да каже конкретно Кирил Добрев какво има предвид - коя отсечка на метрото, ние 24 километра метро сме построили. Връзвате тука нещо Цветелина! Все едно като съм премиер, всички, които са ми приятели, да си зарежат бизнеса и да си оставят фирмите да фалират",  заяви Борисов. “Не мога да разбера какви са тези въпроси, аз с клевети не се занимавам. Много съжалявам за тона”, отсече Бойко Борисов.  Премиерът каза още, че с несериозни хора не му се занимава. "Вие ми се подигравате", отсече той и напусна Гранитната зала.
По-рано депутатът от КБ Кирил Добрев, който бе уличен във връзка със скандално известния Красьо Черния, заяви пред журналисти: „Какво ще правим, ако просто хипотетично се докаже, че бившият кмет и настоящ премиер също е водил кореспонденция и телефонни разговори с нерегламентирани субекти”. „Щом е ясно кой е Черния, аз имам такъв въпрос - кой е Стенли и какви са му връзките с управляващите”, попита социалистът.