Интересни места за семейни тържества ще покаже Изложението за сватби и събития, което ще се проведе през уикенда в Международния панаир в Пловдив с участието на повече от 45 фирми.

Младоженците ще видят актуалните тенденции за сватбени украси, торти, булчински рокли, бижута и козметика, ще се срещнат със специалисти по всички съпътстващи дейности. Сред изложителите са сватбени агенции, флористи, ателиета за покани, за фото и видеозаснемане, за осветление и озвучаване, модни къщи, ресторанти и бутикови сладкарници, салони за красота, магазини за забавни артикули и за декорации, водещи на празненства, танцови и музикални формации.

Посетителите ще могат да почерпят вдъхновение от професионалистите и да получат консултации за предлаганите услуги. Информация за процедурите при сключване на граждански брак ще се дава на щанда на Общинското предприятие "Радостни обреди" Пловдив, което е партньор на проявата.

Тази година изложението подава ръка на Фондация "За нашите деца", като на входа ще бъде поставена специална кутия за дарения, съобщиха организаторите.

Очакват се над 5000 гости да посетят третото издание на Weddings & Events Expo след големия интерес, който предизвикаха предишните две. Щандовете ще бъдат разположени в палата 7 на панаирния комплекс в Пловдив. Те ще бъдат отворени от 10 до 18 часа.