От 9.30 ч. до 15.00 ч. утре  движението за София в тунел "Топли дол" на АМ "Хемус" ще е в една лента поради ремонт на осветителната система на съоръжението, съобщиха от АПИ. Ще бъде ограничено преминаването в активната лента, а трафикът ще се осъществява в изпреварващата.

От 9 ч. до 18 ч. движението по път II-18 /Софийски околовръстен път/ в района на Чепинци - при 57-ми км, и при Требич - 43-ти км, ще се осъществява поетапно в една лента. В двата участъка ще се монтират рамки на изграждащата се електронна система за събиране на такси за ползване на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за превозни средства над 3,5 тона /тол/.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно по Софийския околовръстен път в района на Чепинци и Требич , със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация, предупреждават от АПИ.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.