Причината за вчерашното 20 минутно закъснение на Антон Хекимян за сутрешния блок на bTV е тривиална, макар че го напрегнала до краен предел. Батерията на телефона му свършила, затова и алармата не се включила. Събудил се в 6,50 ч, облякъл се светкавично и успял за 12 минути да пристигне в телевизията, впечатлиха се от скоростта му на придвижване подчинените му.

"Случвало се е да ставам в последния момент, но за 7 години никога, абсолютно никога не съм закъснявал за ефир. При изключен телефон обаче не е имало как да чуя не само алармата, но и това, че някой ми звъни. Притесних се, но го приемам с усмивка", каза Хекимян пред "24 часа".

Предаването започна както винаги точно в 7 часа сутринта с Денислав Борисов, който лаконично обясни: "Очевидно аз не съм Антон Хекимян, който ще дойде малко по-късно".

На двайстата минута Хекимян влезе в студиото с думите: "Здравейте след необичайното започване на "Тази сутрин".

Зрители заподозряха, че това е трик, за да бъде пробван Денислав Борисов като водещ. Хекимян, който вече е директор на новините, актуалните предавания и спорта в Би Ти Ви, наистина търси кой ще го замести сутрин.