"Нов етюд от моя живот, който ме накара да се замисля колко е важно движението". Така Стефан Данаилов определи пред bTV падането, при която счупи става и се наложи да бъде опериран.

"Най-страшното беше болката. На 100 години ще стана, такава болка не съм изживявал. Само си задавах въпроса: "Що бе, какво направих пак?". Толкова тъпо се случи всичко", каза актьорът.

Нелепият инцидент се случва в дома на му в Приморско - спъва се в масичка, в опит да я заобиколи.

"Хора, пазете се, защото е много неочаквано! 12 ч. вечерта, тръгвам да си лягам, спокойно, много хубав ден беше, приятен и изведнъж нещо става, дам-дум и нов етюд от моя живот. Това е!", сподели Данаилов.

Самата операция му се сторила като шоу, на което присъствал от първия ред.

"И в един момент се чува "Начало!", ама като "Старт!" и като се затичаха някакви хора, като дяволи бам-бум - това е някаква нова система на опериране. Днес бях поканен от доктора да видя къде всъщност е извършено деянието, аз си го представях като Магурата, като пещера", сподели актьорът.

Инцидентът го накарал да се замисли, че трябва повече да се движи. С рехабилитацията, която е започнал, актьорът е категоричен, че няма да пропусне нито едно от планираните представления на пиесата "Актрисата".

Въпреки болката, Стефан Данаилов не спира да се шегува. Благодарен е за лекарските грижи и за безкрайната любов, която получава и на сцената и зад нея.