На 3 декември 2020 г. (четвъртък), във връзка със строително-монтажни работи на ул. "Околовръстен път", кв. "Горубляне" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Самоковско шосе" от № 115 до ул. "Околовръстен път".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. "Самоковско шосе" и ул. "5-ти ноември"

На 3 декември 2020 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Акад. Методи Попов", жк. "Изток" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Акад. Методи Попов" от ул. "Николай Островски" до ул. "Константин Щъркелов"

ул. "Константин Щъркелов" от ул. "Акад. Методи Попов" до ул. "Латинка"

ул. "Николай Островски" и бл. 55, бл. 56, бл. 58 и бл. 59 на ул. "Незабравка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. "Акад. Методи Попов" и ул. "Константин Щъркелов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* материалът е предоставен от отдел Комуникации на "Софийска вода"