На 11 ноември 2020 г. (сряда), във връзка със строително- монтажни работи на ул. "Околовръстен път" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", в живеещи в района на:

кв. "Кремиковци", кв. "Сеславци", с. Яна, с. Желява, гр. Бухово, ф-ма "Хидрострой", Дирекция "Жандармерия", Дворец и стопанство "Враня".

С понижено налягане ще са: кв. "Ботунец", ж.к. "Ботунец" 1 и 2 и с. Горни Богров.

На 11 ноември 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран в помпена станция "Желява" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", в живеещи в:

с. Желява

с. Яна - ул. "Стара планина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на: площада на с. Желява.

На 11 ноември 2020 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Беловодски път" на кръстовището с ул. "Секвоя" и ул. "Георги Рилски", кв. "Бояна" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", в живеещи в района на:

ул. "Беловодски път" от ул. "Владимир Димитров Майстора" до ул. "Георги Рилски"

ул. "Стар Беловодски път" от ул. "Беловодски път" до ул." Сребърна гора"

ул. "Владимир Димитров майстора", ул. "Георги Рилски" от ул. "Беловодски път" до ул. "Богова стъпка", ул. "Цветна"

ул. "Илия Кутев" от ул. "Богова стъпка" до ул. "Църковна"

ул. "Църковна"от ул. "Десислава" до ул. Илия Кутев и ул. "Богова стъпка" от ул. "Десислава" до ул. "Георги Рилски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на: ул. "Беловодски път" и ул. "Секвоя".

На 11 ноември 2020 г. (сряда), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. "Еделвайс", с. Мировяне се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", от: идустриална зона с. Мировяне.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Индустриален път" на ъгъла с ул. "Алеко Константинов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* материалът е предоставен от отдел Комуникации на "Софийска вода"