На 27 октомври 2020 г. (вторник), във връзка със строително-монтажни работи на адрес ул. "Неделчо Бончев" и ул. "Подпоручик Йордан Тодоров", НЗП Искър се налага спиране на водоподаването от 02:00 до 05:00 часа на клиентите на "Софийска вода", в района на:

ул. "Неделчо Бончев" от ул. "Подпоручик Йордан Тодоров" до бул. "Христофор Колумб"

ул. "Подп. Васил Златарев" и ул. "Подпоручик Йордан Тодоров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:

ул. "Неделчо Бончев" на кръстовището с ул. "Подпоручик Йордан Тодоров".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

На 27 октомври 2020 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран пред бл. 324, ж.к. "Надежда" 3 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Царевец", ул. "Бели Дунав", бул. "Ломско шосе", ул. "Христо Силянов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 329.

На 27 октомври 2020 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод във в.з. "Беликата" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

в.з. "Беликата"

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно леко повишаване на мътността на водата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Божур".

На 27 октомври 2020 г. (вторник), във връзка с диагностика на уличен водопровод в кв. "Видните", с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

кв. "Видните"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Руски лагер" пред № 4.

На 27 октомври 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Анна Ахматова", ж.к. "Младост" 1А се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 516, бл. 517, бл. 518, бл. 519, ул. "Анна Ахматова" № 1, № 1Б и № 6

Тенис Кортове "Дема" на бул. "Александър Малинов" № 19.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 516.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx 

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.