На 09 октомври 2020 г. (петък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. "Николай Коперник" жк. "Гео Милев", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Цариградско шосе", ул. "Александър Жендов", бул. "Шипченски проход" и ул. "Николай Коперник".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Александър фон Хумболт" на кръстовището с ул. "Алфред Нобел".

На 09 октомври 2020 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Цветна градина" с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Самоковски път", ул. "Бръшлян" от № 12 до ул. "Самоковски път", ул. "Цветна градина" между ул. "Бузлуджа" и ул. "Бръшлян".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Бузлуджа" ъгъла с ул. "Цветна градина".

На 09 октомври 2020 г. (петък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. "Дунав" с. Иваняне, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Богданов дол".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Богданов дол " ъгъла с ул. "Тимок".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* материалът е предоставен от отдел Комуникации на "Софийска вода"